sinterklaas cadeau tip dames wishlist

De leukste sinterklaas cadeaus voor brave dames

DaanCadeautips, Inspiratie

Heb je een lootje getrokken zonder verlanglijstje? Dan zit je hier goed, want we zetten acht originele cadeautips voor vrouwen op een rijtje. Een glimlach na het uitpakken van deze originele cadeaus is gegarandeerd!

PS: Ook nog zoekende naar cadeaus voor kinderen tot vier jaar? We hebben een paar topcadeaus op een rij gezet!

amsterdam characters

Amsterdam Characters

€15
Anne Brugts struint gewapend met haar camera door de Amsterdamse straten en drukt af als er een opvallend personage door haar lens gevonden wordt. Een ode aan de diversiteit van onze maatschappij. Amsterdam Characters is een heerlijk salontafelboek om doorheen te bladeren.

grundled jewelry

Objekt Necklace van Grundled Jewelry

€35
Wow, wat een mooie hanger heeft Grundled Jewelry gemaakt! Het Deense merk maakte voor dit design gebruik van messing en geverfd hout. Het nog vrij onbekende merk werkt sowieso graag met natuurlijke producten, zoals hout. Allemaal møøøøi en allemaal hebbon!

studio haze pieter jan bovenhoek agenda

Minimalistisch schrift of agenda

Schrift vanaf €12, agenda €26,95
Een agenda gebruik je elke dag, evenals een schrift voor al jouw hersenspinsels, notities en inspiratiedingetjes. Zo zou het in ieder geval moeten zijn! Kies er daarom ééntje die past bij de persoonlijkheid van de eigenaar. Studio Haze (schrift) en Studio Pieter Jan Bovenhoek (agenda) ontwierpen deze minimalistisch vormgegeven exemplaren.

airplants etairnity

Etairnity Airplants

Vanaf €17
Luchtplanten zijn helemaal hip en happening. Wat dat zijn? Planten die je ophangt, in plaats van in een potje op een vensterbank zet. De exotische planten zijn makkelijk te verzorgen, dus goed geschikt voor iemand met beginnende groene vingers. Het Amsterdamse Etairnity Airplants biedt heel betaalbare planten én potten aan.

lize spelt het smelt

Lize Spit – Het smelt

€22,95
Wat een prachtig debuut van de Vlaamse Lize Spit. Het Smelt is misschien wel de beste roman die wij dit jaar gelezen hebben. Onschuldige herinneringen uit de jeugd blijken steeds minder onschuldig te zijn. Dit boek, uitgegeven door de Amsterdamse uitgeverij Das Mag, is een absolute must-read. Er is ook een luxe editie verkrijgbaar, speciaal voor de feestdagen.

poes tee twee jongens

Poes Tee

€30
Dit shirt is ontworpen door Twee Jongens, een duo dat het niet zo miauw neemt met de bestaande conventies. En dat maakt dit shirt met prachtig lettertype juist zo lekker kittig. Voor de mannen is er ook een variant met Hond.

kubb game sinterklaas

Lekker buiten spelen met Kubb

€29,99
Waarschijnlijk heb je dit gezelschapsspel voor 2 tot 12 deelnemers weleens gezien in het park of op het strand. Om dit van origine Zweedse spel te winnen moet je de blokken van de tegenstander om proberen te gooien. Kubb speel je buiten, is spannend, tactisch en vooral heel erg leuk.

zand-erover ketting

Zand Erover Ketting

€29
Every girl likes diamonds. Maar diamanten zijn wel een beetje duur en misschien niet zo gepast voor in de juten zak. Gelukkig zijn er ook hele betaalbare sierraden die de hartjes vol verwachting harder doen kloppen. Deze minimalistische ketting van het Amsterdamse merk Zand Erover is gemaakt van koper en heeft een luxe uitstraling.