gifts
Foto: Flickr @Jaro

Sinterklaas cadeau tips voor een kind onder de vier

RickCadeautips, Inspiratie

De Sint is weer in het land is samen met zijn Pieten druk op zoek naar unieke cadeau’s voor alle kids die dit jaar braaf zijn geweest. Om ze een beetje te helpen hebben wij het web afgespeurd naar producten die je nergens anders vindt, in verschillende prijscategorieën. Deze sinterklaas cadeau tips zijn bedoeld voor kindervan van 0 tot 4 jaar.

Gepersonaliseerde Naampuzzel

Vanaf €22,00

Deze persoonlijke naampuzzel is een favoriet van Lokaal20.nl. Hoe tof is het voor een peuter om een puzzel te leggen met zijn of haar eigen naam?! De puzzeltjes worden op bestelling gemaakt in een sociale werkplaats in Amsterdam en zijn beschikbaar in 5 verschillende kleurcombinaties. Inclusief de afgebeelde “Kerst” special edition. Leuk!

Te koop op Lokaal20.nl
 

Houten speelgoed met naam

Vanaf €19,50

We blijven bij handgemaakt, persoonlijk speelgoed uit Amsterdam. Het handgemaakte speelgoed van V@Amsterdam is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten. Het houten speelgoed ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens 100% duurzaam. En wat is er nu leuker dan spelen met een houten vliegtuigje of egeltje? Spelen met een houten vliegtuig of egeltje met je eigen naam erop natuurlijk!

Te koop op V@tAmsterdam
 

Naamlamp

€50,00

Om de serie gepersonaliseerde cadeau’s compleet te maken: De naamlamp van cre8. Zowel voor de allerkleinsten als de iets grotere bestaat er niets stoerders om te hebben dan een lamp die je eigen naam door de kamer schijnt! De naamlamp is verkrijgbaar in 9 kleuren, dus de lievelingskleur van het kleintje (of van mamma), zal er vast tussen zitten.

Te koop op Lokaal20.nl
 

Rocking dog puzzel

Vanaf $116,00 incl verzending

Is het een “hobbelhond”, is het een puzzel? Het is allebei! Dit gave ontwerp is geïnspireerd op origami-diertjes. De hond is verkrijgbaar in het wit of zwart en is gemaakt van 12mm waterafstotend multiplex. Heerlijk hobbelen voor de kleine, maar ook het in elkaar zetten wordt een spel voor ouder en kind.

Te koop op Designeros
 

Biologische bijt speeltjes

€7,75

Deze bijt speeltjes zijn met de hand gemaakt van beukenhout afgewerkt met lijnzaadolie. De vos, eekhoorn en het hert zijn een ideaal eerste speeltje voor babies om vast te houden en op te kauwen. Perfect geschuurd en zonder scherpe randjes. Een uniek en betaalbaar cadeau voor pasgeboren kids (en hun mamma!)

Te koop op Etsy

 

Veloretti mini loopfiets

€99,00

Mijn hemel wat is deze loopfiets COOL! Met deze loopfietsjes van het Amsterdamse fietsenmerk Veloretti, scheurt jouw kleintje in stijl over de straat. Het fietsje is geschikt voor kids van 2-4 jaar en is verkrijgbaar in 6 coole kleuren. Voor de iets groter kids zijn er nog de “maxi” fietsjes. Volledig uitgerust met handremmen, terugtraprem en zijwieltjes.

Te koop bij Veloretti