ikea-alles
Foto: IKEA

De mooiste IKEA meubels van het moment

RickInspiratie, Interieur

Wij zijn natuurlijk groot fan van lokaal geproduceerde designmeubelen. Helaas is het voor de meeste mensen niet mogelijk om hun hele huis te vullen met high-end designstukken. Een goede mix van designmeubilair, jouw favoriete marktplaatsvondsten en massageproduceerd meubilair kan echter ook een prachtig eindresultaat opleveren. Dat blijkt wel uit deze prachtige interieurs met elk één, of meerdere, van de mooiste IKEA meubels die op dit moment verkrijgbaar zijn.
Mooiste IKEA meubels: IVAR

IKEA IVAR grenen kast

Simpeler dan dit kastje kan bijna niet. Het ongelakte grenenhout staat prachtig in huizen met een lichte, houten vloer, zoals hier op de foto. Door er twee naast elkaar aan de muur te bevestigen, tover je dit simpele meubel om tot een echte eyecatcher. In de juiste setting ziet deze IVAR er vele male kostbaarder uit dan hij in werkelijk is.

Prijs: €69,95
Kopen: Ikea
 
Mooiste IKEA meubels: Vittsjö

IKEA VITTSJÖ stellingkast

De VITTSJÖ serie is een van de tofste die IKEA momenteel in haar collectie heeft. Op de foto zie je de grootste stellingkast afgebeeld, maar ook het lagere kastje, en de salontafel doen het goed in een strak interieur. De sleutel tot succes met dit meubel is goede styling van de plankjes: Prop hem alsjeblieft niet te vol!

Prijs: €69,95
Kopen: Ikea
 
Mooiste IKEA meubels: Besta

IKEA BESTÅ wit kastje

De BESTÅ is een klassieker in de IKEA collectie. Als je een lange, vrije muur in je huis hebt, kan je met enkele van deze kastjes een prachtig effect bereiken. Hierdoor heb je niet alleen een boel extra kastruimte; je hebt ook gelijk een platform in de kamer om jouw lievelingsitems op te displayen. Onthoud wel, less is more!

Prijs: €100,-
Kopen: Ikea
 
Mooiste IKEA Meubelen

IKEA SINNERLIG, RIBBA & FADO

Geloof het of niet: Dit interieur bestaat praktisch alleen uit IKEA meubelen. Wij zijn fan van het bollampje FADO, de RIBBA lijsten en de kurken salontafel SINNERLIG. Ohja- én van de prachtige vloeren en muren natuurlijk!

Salontafel: €99,95, Tafellamp: €9,99, Fotolijst: €8,99
Kopen: Salontafel, Tafellamp, Fotolijst
 
Augusta Wind

IKEA ALEX Architectenkast

Dit ladenblok is een van de mooiste IKEA meubels. De inspiratie komt van de oude architectenkasten waar A0-formaat papieren in pasten zonder te rollen of vouwen. Een terugkerend trucje om de IKEA meubels maximaal tot hun recht te laten komen, is er meerdere tegen elkaar aan te plaatsen. Ook hier heeft dat weer het gewenste effect.

Prijs: €99,95
Kopen: Ikea

Fotocredits: Petra Bindel, Bo Bedre, J. Levau, IKEA, Cut y Paste