Bloemgracht Loft Eginstill / Standard Studio

Prachtige loft aan de Bloemgracht

RickInspiratie, Interieur

Een van onze favoriete Amsterdamse bedrijven is Eginstill aan de Schinkelhavenkade. Deze mannen ontwerpen en bouwen moderne interieurs, waarbij de focus ligt op het bouwen van prachtige keukens. In samenwerking met de interieurarchitecten van Standard Studio, renoveerden zij deze unieke loft van 150 vierkante meter aan de Bloemgracht.

Bij het plaatsen van deze foto’s worden we direct jaloers op de jonge aandelenhandelaar die dit Amsterdamse droomhuis mag bewonen.

bloemgrachtloft5

bloemgrachtloft2

De keuken, uitgerust met een prachtige Kees van der Westen espressomachine, is volledig op maat gemaakt. De stalen bar werd zelfs voltooid met custom lederen barstoelen.

bloemgracht-portrait2

bloemgracht-portrait1

bloemgrachtloft3

De zwarte eiken muur en betonnen vloer in de slaapkamer geven de ruimte een sterk, mannelijk karakter. De zwarte Eames Lounge Chair misstaat in geen enkel interieur.

bloemgracht-portrait4

bloemgracht-portrait3

Het oude appartement werd volledig gestript en opnieuw ingedeeld. De natuurlijke materialen zijn een perfecte keuze voor het strakke design van de loft. De meubelen zijn afkomstig van Modern Vintage.

bloemgrachtloft4

De kleurrijke kunst en de lasergesneden zwevende trap maken dit droomhuis helemaal af. En dan hebben we het nog niet eens over de locatie aan een van de mooiste grachten van Amsterdam gehad. Misschien dat we toch maar een carrière als aandelenhandelaar moeten overwegen!

Eginstill Loft Bloemgracht

Fotocredits: Eginstill, Standard Studio