Twee Jongens Damsco t-shirt

Twee Jongens gaan vol Amsterdams

DaanDesign, Mode

Biologische zeedrukkerij Twee Jongens heeft een nieuw shirt gelanceerd. Nou ja, één shirt? Drie eigenlijk! De mannen hebben voor dit shirt met succes een eigen typografie gemaakt ter ere van de Amsterdamse School.

“Gedrukt in Amsterdam, voor Amsterdam” staat er op de eigen site van de zeefdrukmannen. De drie nieuwe shirts zijn zwart, met daarop de typische Amsterdamse zesletterwoorden: “Doerak”, “Gabber” en “Damsco.” Lekker taaltje wel, of niet gap!?

Twee Jongens, Gabber & Doerak t-shirts

Shirts met een knipoog

Twee Jongens is een kei in het bedrukken van toffe shirts. En dan het liefst met een knipoog, want we moeten mode ook weer niet te serieus nemen. Je zou ze kunnen kennen van het “Wilder dan Geert” shirt en anders heb je misschien al iemand gespot in de “Hond” of “Poes” truien. Bijvoorbeeld Gordon, die deze fijne sweater tijdens de opnames van Geer & Goor droeg.

A photo posted by Lokaal20 (@lokaal20) on

Twee Jongens bij Lokaal20

Alle shirts van Twee Jongens vind je in onze webwinkel. Een poosje terug gingen we bij de heren langs om te kijken hoe het er op de zeefdrukkerij aan toeging. Bekijk de onderstaande video om een beter beeld te krijgen hoe zeedrukken in zijn werk gaat en hoe de Twee Jongens zijn begonnen met deze business.